logo_images_0_15663751831685251854
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Ruitschade

Een pit of ster in de voorruit kan er toe leiden dat de wissers gaan strepen en extra slijten, of zelfs de gehele voorruit moet worden vernieuwd als de voorruit barst. Dit is veelal te voorkomen door de beschadigde voorruit tijdig te repareren.

De volledige afwikkeling van ruitschade wordt vlot en vakkundig verzorgd, door onze samenwerking met vrijwel alle verzekeraars. Bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen kan dit worden geclaimd, zonder eigen risico of no-claimverval.

Werkplaatsafspraak plannen?

Als het toch noodzakelijk is om de ruit te vervangen, dan wilt u natuurlijk wel de juiste ruit. Wist u bijvoorbeeld dat er voor het merk BMW al meer dan 300 verschillende voorruiten bestaan?

Wel of geen zonneband, voorruitverwarming, head-up display, regensensor, warmtewerende functie etc. Allemaal zaken die uw ruit uniek kunnen maken. Het is noodzaak dat de nieuwe ruit met de grootste aandacht wordt geplaatst, want de ruit maakt deel uit van de constructiestijfheid van de auto. ‘Even’ een nieuwe voorruit plaatsen is er dus niet bij.

Wij verzorgen de ruitreparatie in eigen werkplaats, terwijl u van een kopje koffie, thee of chocola geniet in onze showroom. Heeft u daar geen zin in of tijd voor, of dient de ruit vervangen te worden, dan kunt u ook gebruik maken van onze vervangende auto’s of leenfietsen.