logo_images_0_15663751831685251854
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

WERKPLAATS

Sub Page Listing Image

APK

Heeft uw auto mankementen? Dan worden deze met een APK tijdig blootgelegd, waardoor u geld kunt besparen op onderhoud. Na afloop van de keuring ontvangt u een rapport waarin staat of uw auto is goedgekeurd.

Sub Page Listing Image

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Auto Accent kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Sub Page Listing Image

Ruitschade

Een pit of ster in de voorruit kan er toe leiden dat de wissers gaan strepen en extra slijten, of zelfs de gehele voorruit moet worden vernieuwd als de voorruit barst. Dit is veelal te voorkomen door de beschadigde voorruit tijdig te repareren.

Sub Page Listing Image

Storingsdiagnose

Auto Accent uit Best werkt met specialistische apparatuur om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen. Na de storing te hebben uitgelezen zullen wij deze verhelpen.

Sub Page Listing Image

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Auto Accent in Best. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.

Sub Page Listing Image

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof. Dat is heel normaal.

Morgen Internet - Zorgeloos website